mandag 23. september 2019

Marius strikk til baby

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby.


Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius , Nancy, Setesdal og mer. Marius Kids produserer Barneklær med mariusmønster.


Vi benytter rene materialer som bl. Tradisjonelt og Tidløst design! Mariusgenser til Barn, Body med Mariusmønster.


Om du har lyst til å kjøpe boka Marius strikkebok med mange fine oppskrifter til både barn, voksne,. I helgen har jeg fått strikket en del. Og det var godt, for i løpet av forrige uke (utenom helga) ble det veldig lite tid til strikking. Jeg fikk fullført en topp i Sandes AlpakkaSilk Og et par spesialbestilte votter til mannen.


Han ønsket seg votter med hodeskalle på. Vi fant ingen mønster vi likte, så måtte tegne ett selv. Tenkte det var på tide å gi henne litt plass på bloggen min, og har i tillegg tatt oppfordringen fra Monstermønster på alvor - plagg in action:) Bildene øverst er fra i fjor påske, og det nest øverste er av meg og søsteren min. Bildene nedenfor er dåpsgaven til Hedda - samme Mariussett som til resten av familien:) Fortsatt litt for stort, men til neste år skal jeg nok få. Denne siden ble sist oppdatert 02.


Marius strikk til baby

Strikk hver del for seg. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Finn laveste nettpris her. Search For The Baby.


Bluum barnegenser med flette og border i perlestrikk kommer i flere farger. Den matcher Bluums kosepose med flette, og er perfekt strikk til søsken. Genseren på bildet er strikket i fargen beige melert. Garnpakken inneholder alt garnet du trenger for å strikke flette-genseren, pluss oppskrift. Her har vi samlet alle våre salgsvarer og du kan gjøre et kupp og få marius barneklær til en god pris!


Marius strikk til baby

Brukt til begge jentene. BABY - BARN - VOKSEN - ALLE. Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka. Mariuslue til baby (1-2år) Huskar dykk denne genseren? I disse dager går det i ull og Marius strikk for alle pengene.


Jeg har laget versjoner av Marius dressen, en med i sydde armer og en med rundfelling. Begge til er til en viss grad komponert sammen fra en eller flere original oppskrifter. Våre oppskrifter sendes per post.


Marius strikk til baby

Vis som Grid Liste. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer.


I dag jobber jeg som designer og strikkebokforfatter på heltid. I nettbutikken selger vi alle mine bøker, hefter og oppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg