mandag 16. september 2019

Voksi urban vognpose

Voksi urban vognpose

Stort utvalg av Voksi. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. Vi har stort utvalg av forskjellige vognposer. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Testvinnende vognpose i ull og dun til vinterbruk. Med sitt elegante design ser Urban lekker ut i barnevogna og er samtidig den ultimate vinterposen med mange smarte funksjoner. Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Les tester og omtaler før du kjøper.


En vognpose er perfekt for deg som skal tilbringe tid utendørs med din nye, nysgjerrige verdensborger, uavhengig av årstid. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. En eksklusiv, OEKO-TEX 100-godkjent dunpose med forlenger og mange smarte, praktiske funksjoner. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Voksi urban vognpose

Med det norske merket Voksi lar du barnet ditt sove godt i de beste materialene naturen har å tilby. Voksi Urban er en fleksibel og moderne vinterpose for barn. Voksi bruker bare naturlige materialer i sine produkter , og forsøker å etterlate så lite avtrykk på naturen som mulig under produksjon. Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken.


Vognposer for baby og små barn. Den er slitesterk, og laget for å holde barnet varmt hele vinteren. Overdelen består av dun og fjær, som både. Finn laveste nettpris her. Sjekk ut utvalget her!


Dette er en populær og solid vognpose. Den har ull i bunn og dun jevnt fordelt i fyllet. Ull og dun er en god kombo for jevn, god varme.


Posen er ganske bre den ligger fint i den store bagdelen, men blir for klumpete og bred for den lille. I sportsdelen ligger den fint med anti-skli bak som holder den på plass. Urban består av et bakstykke med to ulike lokk som festes på bakstykket med glidelås. Vis i butikk: Den Lille Barnebutikken.


En fantastisk vinterpose med elegant design og mange smarte funksjoner. Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper som transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Det er også mulig å ta bort overdelen å bruke posen som et leketeppe. Nederst på posen er det en glidelås som kan åpnes for å lufte føttene.


I Voksi er vi opptatt av dyrenes ve og vel og har derfor valgt å bruke fuskepels.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg