onsdag 4. september 2019

Hva skriver man på konfirmasjonskort

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Sammenlign priser på printere og spar penger.


Finn laveste nettpris her. Skriver også noe slikt som flere av de ovennevnte, men har også skrevet vers som omhandler temaer som f. Konfirmasjonskort, hva skriver man? HJELP, hva skriver man i et konfirmasjonskort ? Kort til konfirmanten - hva skriver man?


Hva kan man skrive på konfirmasjonskort ? På et konfirmasjonskort kan man skrive mye forskjellig - alt fra et kort Gratulerer med dagen og framtiden, til et lite dikt eller et sitat fra en klok munn. Vi har her valgt ut noen gode sitater som kan passe som tekst på et konfirmasjonskort. Det varierer Du kan jo titte i noen av de ferdigtrykte konfirmasjonskortene som er til salgs, så finner du både hyperklisjeer og mer nøytrale forslag.


En lærer av meg sa på ungdomsskolen at det er noe som heter klokken og at den aldri stopper å gå. Jeg tenkte ikke over det da, men har tenkt over det senere. OG noe av det mest verdifulle man kan gi andre er tiden sin, for man får den aldri tilbake. Med en gang en kveld er ferdig, så får man den aldri tilbake.


Skal du i konfirmasjon, men er usikker på hvilken tekst som kan passe på et konfirmasjonskort ? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg. På denne siden har vi samlet tekster og sitater som passer godt til en konfirmant. Vi håper du finner en tekst du liker! Det er alltid hyggelig å få et gjennomtenkt kort til konfirmasjonsgaven.


Enten du er kreativ og lager kortet selv, eller kjøper et, så er en fin hilsen et must. En personlig og morsom tekst gjør kortet ekstra spesielt. Kanskje vil du prøve deg på et aldri så lite rim?


Vi er bedt i en konfirmasjon som vi dessverre ikke kan delta på , da det kolliderer med andre viktige ting. Men vi skal sende kort og en gave med noen som skal dit. Nå sitter jeg og lurer på et pent, lite ordtak, et lite dikt eller et salmevers e. Er så lei til lykke med d. Skal du skrive tekst på konfirmasjonskort , vil et lite dikt kunne si mer enn mange ord.


Vi gir deg her gratis konfirmasjonsdikt som du kan bruke som tekst på konfirmasjonskort. Leter du ettter et fint konfirmasjonsdikt som du kan skrive på kortet til konfirmanten? Dikt til konfirmanten. Hva skriver man på konfirmasjonskort.


Hva burde jeg skrive i konfirmasjonskortet til kjeresten min som er Jente15? Men vet egentlig ikke hva jeg skal skrive. Tekst til konfirmasjonskort Lurer du p hva du skal skrive p et konfirmasjonskort ? Jeg fant en link med noen dikt som passer til konfirmasjonskort. Passer like godt til hjemmet, så vel som til et lite kontor. Se mer på NetOnNet!


Hva skriver man på konfirmasjonskort

Spar penger ved å sammenligne priser. Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar!


Hun har mange gode råd om hva man bør tenke på når man skal skrive et konfirmasjonskort : - Det er viktig at du skriver noe som ikke blir for fleipete eller for moraliserende. Her finner du reglene. Du har jo slitt litt på skolen, men stå på så kommer det seg nok er en tekst som kan slå begge veier, mener taleskriveren.


Hold i stedet teksten seriøs og varm. Man kan skrive en kort hilsen og ønske tillykke på den store dagen, eller man kan skrive et lite dikt eller en personlig hilsen. Det var en parfymetråd for et par år siden, men hvor den har tatt veien vet jeg ikke. Så jeg lager likegodt en ny!


Hvilken parfyme er deres favoritt? Som bare var i produksjon sommern. Atter en barndom er på hell du står på kanten av et fjell Ved fjellets fot du fremtiden finner På fjellets topp er det gode minner.


Vers 3: Må lykken deg følge hver dag som går må livet ditt bli som en blomstrende vår. Jeg skal ikke i konfirmasjon på flere år, så noe kortskriving blir det ikke med det förste:) Tenkte bare på trådstarteren jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg