onsdag 18. september 2019

Test barnesete

Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! Kjøp barnesete hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Barnesetene testes i henhold til en lang rekke testkriterier. Det gis karakterer på fire nivåer og karakterene som gis på lavere nivå, går opp i karakterene på nivået over.


Denne testen fokuserer på barnets komfort, fleksibilitet, hvor mye stol og funksjoner du får for pengene, og hvor lenge de kan brukes.

Ett grunnleggende kriterium har derimot vært at alle småbarnstoler i testen skal være typegodkjent og testet i henhold til det europeiske regelverket. Det ene bilsetet, Recaro (framovervendt), har vunnet tester i det sørlige Europa, men kommer til kort i vår test hvor det testes opp mot bakovervendte seter. Dukken som ble brukt i testen tilsvarer i vekt og størrelse et barn på måneder. Blant annet gir de den tysk-britiske sikkerhetsutstyrs-produsenten best score for beskyttelse av nakke ved kollisjon.


Likevel kåres ikke Britax Römer til vinner i årets barnesete - test. Samtlige plasseringer kan du se lenger nede i artikkelen. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.


Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov.

Cybex Solution M-fix blir derfor rangert som best i denne testen , med høye karakterer i alle kategorier. Bitax setet har en ekstra støtdempende pute, som ifølge produsenten skal redusere belastningen på nakken med opptil prosent. Problemet med den ekstra puten er at den er i veien for beltet, og ødelegger stramme-effekten. Barnets nakke er utsatt og derfor anbefaler vi å se på PLUS- testen som måler belastning på barnets nakke. PLUS- testen gjennomføres av Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) i Sverige, og er frivillig for bilbarneseteprodusentene.


Testen utføres på bilbarnestoler for småbarn, og gjelder for seter opp til kg. Stor test : Ett av barnesetene knuser konkurrentene. Jeg anbefaler folk å bruke litt tid før de kjøper barnesete , sier testansvarlig i Forbrukerrådet Jogrim Aabakken. Som vanlig klarte den store, europeiske barnesete - testen å avdekke skandaler. Den nye kombi-småbarnstolen Concord Ultimax i-Size løsnet fra basen i frontkollisjonstesten.


Dermed endte Ultimax opp med stryk-karakter. Når man skal velge barnesete til bilen, dette svært viktige sikkerhetsutstyret som beskytter det mest verdifulle man har, er det ikke nok å se på utseendet eller tenke at en dyr stol nødvendigvis må være bra. Når det er sagt, er det god grunn til å vokte seg spesielt for billige barneseter. Råd fra erfarne spesialister ved valg av bildeler. Lyst til å spare penger på bildeler?


Søk Bilsete Barn Best I Test. Finn tester med emneknaggen barnesete. Planlegger du bilferie med barna?

Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort. I Prisguidens bilstol-guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test , og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe. Testen er utført av ADAC, NAFs tyske søsterorganisasjon. Her kan du lese mer om selve testen , i tillegg til å finne nyttig informasjon om barneseter i bil.


Det svenske forsikringsselskapet Folksam oppdaterte nylig sin store bilbarnestol- test for bakovervendte bilbarnestoler. Du finner en mengde ergonomisk utformede babybilstoler, som også er blitt kåret til best i test. Du finner også mange fine og trygge beltestoler og belteputer til eldre barn. Hvor gammelt er barnet?


Alder avgjør hvorvidt barnet bør sitte fremovervendt eller bakovervendt. Barn bør sikres bakovervendt til de er minst år og helst enda lengre så lenge de passer i en bakovervendt stol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg