mandag 30. september 2019

Riegel sjokolade

Riegel sjokolade

Sjokolade og Søtsaker du kan gi bort i Gave eller unne Deg Selv. Nordens største utvalg! Smaken av sjokolade er kanskje verdens mest elskede.


Riegel sjokolade

Her er ti interessante fakta du kanskje ikke visste om det brune gullet. Når det gjelder sjokolade , virker hukommelsen hos de fleste ganske god. Dette er en liste over alle produkter som er produsert, eller som har blitt produsert tidligere av Freia.


Produktene står oppført i rekkefølge etter lanseringsåret. Vi bryr oss om ditt personvern. SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Du må vente til juletrefesten.


Den var så liten at det knapt kunne kalles sjokolade , og var derfor akseptabel i selv de verste kretser. De er små og avlange. Riegel var en slager. Pakket i sølvpapir med blått eller rød stripe over.


Den ene var med nøtter den andre ren sjokolade. Har så lyst på den med ren sjokolade ! Er den helt borte nå? Men er det ingen som husker den disneysjokoladen, som smakte som kindersjokolade? Den hadde figurer av disney på, som var av hit sjokolade , og enramme rundt avmelkesjokolade? En annen ting jeg også savner kommer heldigvis igjen hvert år.


De påskeeggene med fyll inni. I en lilla kartong, og par skjeer. Den lille sjokoladen i rørt sølvpapir med gul skrift? Og smaken av REN melkesjokolade?


Og passe stor også om man har lyst på en liten snack. Hvorfor er de blitt borte? Basic var også god Mange som syns den var kvalmende, men som den sjokoladegrisen jeg er, så var den best!


Man har jo også andre sjokolader som er blitt borte. Stratos av typen rød med nøtter. Relax, som hadde mange forskjellige smaker. Bugg, Urge og Pære-is er eksempler på produkter produsentene hadde avskrevet, men som har dukket opp igjen på markedet takket være press fra forbrukerne. Twix er produceret af MARS.


Kjøp godteri, drikkevarer og dagligvarer online og spar opp til. Savner disse sjokoladene. Jeg og broren min brukte å få sånne til barne-TV da vi var små. Så hvis noen vet om disse er å få tak i enda blir jeg kjempeglad. Han lager hvert år over 2gavekonfektesker før jul med kakaobønner fra ulike steder i verden.


Riegel sjokolade

Han har laget sjokolade med alt fra hockeypulver til pepperkakesmak. Den gamle pakkemaskinen, nærmest for et kulturminne å regne, knelte i våres, etter lang og tro tjeneste i over år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg