onsdag 11. september 2019

Gåter for barn og svar

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


Gåter for barn og svar

Trenger du en rebus eller noen morsomme gåter for barn ? Her er det mange gåter for barn. Alle gåtene har svar. Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden har vi samlet en rekke gåter som passer godt for barna. Hvem må alle mennesker, selv konger og keisere, ta av seg hatten for? Hvilket tau kan du ikke dra i, og hvilken kopp kan du ikke drikke av? Leter du etter morsomme gåter ? Har du flere morsomme gåter vi kan utvide samlingen me send dem gjerne inn!


Gåter for barn og svar

Hold musepekeren over svar for å lese svar på gåtene. En båt med tre fedre og tre sønner seiler fra kaia. Når de kommer tilbake er det kun fire i båten. Det er fire generasjoner av samme familie i båten, en liten gutt, hans far, farfar og oldefar. Klikk på pilene for å se flere gåter.


Nedenfor finner du et utvalg gode gåter for barn. For å se andre kategorier som kan være passende for barn , vennligst besøk hva er jeg gåter. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Det finnes utallige gåter hvor du må bruke hjernen for å løse dem, og her har vi samlet hjernetrim gåter som lar deg teste deg selv. Svaret er ikke alltid det du tror, så tenk deg godt om før du svarer.


Ekstra gøy er det når du vet svaret og skal spørre andre om de klarer å løse disse hjernetrim gåtene. DETTE ER FOR BARN SÅNN HELT EGENTLIG ALTSÅ! Hva er for mye for en, akkurat passe for to, men ikke noe for tre? Det er ikke min søster, ikke min bror, men det biologiske barnet til min far og mor, hvem er det?


Du skal kjøre en buss. På første busstopp går personer på og av. Vitser og gåter for barn : Barn digger vitser og gåter ! Og i tillegg til å være morsomt for barna , gir også vitser og gåter utfordringer og trening: vitser krever ofte at de må se sammenhenger og resonnere seg frem for å forstå poenget.


Og gåter er en utfordring i seg selv. Nummerer postene og heng dem synlig rundt omkring på greiner og trestammer. Del barna inn i lag eller la dem jobbe hver for seg hvis de ikke er så mange. Naturstien kan gå på ti men hyggeligst er det kanskje hvis man kan ta seg god tid underveis og heller få poeng for riktige og kreative svar. Hun syns det er morsomt med gåter og vitser.


Hva blir større og større dess mer du ta vekk fra det? Dine foreldre har et barn som aldri har vært din bror. Hva er det for noe som hver dag blir vasket med svamp, men som likevel aldri blir ren og hvit? Kan du stave musefelle met fire bokstaver? Hvorfor går det ikke an å gifte seg med sin enkes søster?


Hva slags troll og ånder eksisterer virkelig?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg