torsdag 26. september 2019

Infra maling fargekart

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. Anbefalt forbruk pr. En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid. Nytt digitalt fargekart. Nå kan du enkelt få oversikt over alle fargene du kan få i LADY Minerals Kalkmaling, samt se mange vakre miljøer som er malt med kalkmaling.


Se inspirasjonsfilmer og finn dine favorittfarger og skap din egen stil. Se det digitale fargekartet her. Fargekart Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere fargekart.


Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge. Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE fargene som harmonerer godt til fondvegger, detaljer og andre småsaker. Er det verdt å bruke over dobbelt så mye på f. Ny helsevennlig maling anbefalt av. Fargene for innendrs maling er utviklet og satt sammen med.


Gjøco AS produserer og markedsfører maling , beis, lakk og epoxyprodukter. Jeg skal til å male huset mitt denne uken. Lady akryl maling på salg. Men denne uken er den sikkert ikke på salg, men jeg vil jo male nå!


Jeg ser på Coop obs at deres akrylmaling som heter Infra er på tilbud. Har noen av dere kjennskap til denne? Vi har kjøpt billigste Infra maling på OBS, og det vil jeg fraråde alle andre å gjøre. Neste gang vil vi velge den litt dyrere Lady-malingen.


Jeg forstå nå hvorfor det er blitt folkemalingen. Billigmalingen gir et resultet som ikke er like pent og som definitivt ikke har samme slitestyrke. Dette er vår erfaring, og den er dyrkjøpt! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


Produktet er tilnærmest Jotun sin Optimal maling. Og er iallefall like god som den. Men koster noen hundrelapper mindre. Residence aqua er somsakt et vanntynnet produkt, som gjør at det er ekstremt lett og påføre, kjøp en kvalitetskost. Fresco kalkmaling er en super matt maling med vakre variasjoner av farge og nyanser.


Den skaper et autentisk utseende som både er grasiøst og personlig. Det gir rommet det litt ekstra. Jotuns nye fargekart og LADY Pure Color finnes i alle Jernias butikker som selger maling. Du finner din nærmeste forhandler her.


Hos Jernia får du god fagekspertise til å velge riktig malingstype og farger som passer til hjemmet ditt. Her får du også hjelp til å finne rett verktøy til malingsjobben. Infra som selges av Coop er kort og godt gjenvunnet søppel som er masseprodusert for de med null sans for kvalitet. Har ikke prøvd Infra maling pga den ræva kvaliteten som er på de fleste deres metallprodukter.


Men tørrstoffinnhold er litt vesentlig. Du har altså fordelt liter farge på ca kvm vegg. Andre merker gir deg liter igjen på vegg, altså en tykkere film. Mens noen få gir deg liter igjen på de samme kvm. Det er ingen forskjell på billig og dyr maling når det kommer til dekkevne, slitestyrke og vaskbarhet.


Funker perfekt på veggen min. Testen er utført av det svenske forskningsinstituttet SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, for bladet Testfakta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg