torsdag 19. september 2019

Nachos med kjøttdeig

Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Raskt, enkelt og digg! Varm pannen på nytt. Ha løken tilbake i pannen sammen med de tørkede krydderiene og bland alt godt sammen.


Smak til med salt og pepper, juster eventuelt med mer krydder hvis nødvendig. Ha i chilipulver, kumin, sukker, bønner og tomatsaus.

Legg kjøttdeigen på en ildfast form. Hakk chili og legg den på toppen. Legg tortillachips rundt langs kanten. Dekk med revet ost og sett den i ovnen til osten smelter.


Servér med rømme og koriander - eventuelt. Nacho -tallerken med tacokrydret kjøttdeig , ost, jalapeños og guacamole. En populær klassiker blant alle tex mex-retter og som passer til hele familien.


Fres kjøttdeig og finhakket løk i en varm panne.

La sausen småkoke i ca. Gratiner i stekeovn på 225° C i ca. Tilsett tacokrydder, vann og bønner. Enkel og god oppskrift på tex-mex nachos med smeltet ost. Her får du den gode smaken av taco, men på en litt annen måte.


Du kan bruke pulled pork eller kylling i stedet for kjøttdeig. Kidneybønner er også godt istedenfor, eller sammen med kjøtt. Siden jeg får så mange gode tips fra bloggen din, tenkte jeg å dele en mexicansk hemmelighet med deg (har bodd i Mexico mange år): Ta en boks cheeze Wheeze eller sånn cheddardipp for potetgull i en kasserolle og tynn ut med matfløte.


Nachos , som pizza, kan varieres i det uendelig. Besøk bloggen Mat på Bordet for denne versjonen med spicy kjøttdeig , bønner, salsa og avokado. Nachos er enkelt å stelle i stan og ungene vil elske det. Strø over et lag tortillachips på toppen med revet ost. Sett formen midt i ovnen og gratiner til osten er smeltet.


Men med nachos i langpanne får du alle de deilige tex-mex-smakene – og du slipper ørten skåler utover bordet med ditt og datt. Her er det bare å strø tortillachips utover en form eller langpanne, toppe med tacofyll og drysse med ost. Gratiner det hele i ovnen og server med rømme, salsa, salat og guacamole, så blir det fest!


Legg så halvparten av osten over.

Legg et lag med nachos i bunnen, ca. Hell i kjøttet og topp med nachos og resten av osten. Stek nachosene i minutter. Mens nachosene steker i ovnen kan du kutte opp avokado, mango og jalapenos.


Hell mais og rømme i en skål og kutt opp limen. Server nachos med tilbehøret. Legg nachochips på en stor tallerken, og dryss over med hakket kjøtt.


Spre jalapeños, cheddar-dipp over, og topp med revet ost. Stekes i ovnen på 2°C i ca. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Det er snacks som hele familien gleder seg over. Når kjøttdeigen er klar tilsettes spicemix sammen med dl vann (som det står på posens anvisning).


Legg nachos chips i bunnen av en ildfast form og fordel kjøttet over. Hei og god lørdag alle sammen! Lurer du på kva du skal ha til middag ikveld? Då har eg forslaget til deg: SØTPOTET NACHOS ! Slik som søtpotetpizza blei denne oppskrifta laga i fjor sommer då eg hadde min enorme søtpotet periode. Det er meksikaneren Ignacio Nacho Anaya som skal ha æren for å funnet opp nachos.


Han begynte å servere dem under krigen med litt ost og noen chili på toppen. Verden hadde dermed fått en ny rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg