fredag 20. september 2019

Kiwi god helg

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.

Vi ønsker dere alle GOD HELG ☀️ Kommenter under og bli med i vår konkurranse ☺️ Vi trekker en heldig vinner i morgen kl. Vinneren ble : Anette. Denne helgen har de ødelagt noen nakkefileter av svin ved å krydre dem. Og disse er felles for hele landet.


Det var visst ikke noen stor stemning for dem her på tråden da de hadde dem forrige gang. Du finner den i butikken fra fredag! Jeg driver litt som Kiwi -bob og var innom butikker i Oslo og Drammen sist lørdag.

KUN butikk var tom for helgetilbudet. Syntes kanskje ikke Ytrefilet av svin er så veldig billig til 1for 160g (9- kiloen) Tror nok Kiwi hadde tatt inn mye mer forrige helg. Har vært på ferie og rent glemt disse tilbudene.


Nå har jeg fått en Rema-butikk som er nærmere enn den nærmeste Kiwi , så det blir mer Rema enn Kiwi framover, bortsett fra de dagene jeg handler på Meny, som vel er de fleste. Skulle ikke ha det i går, men gikk forbi biffhylla på Rema og der lå det to ytrefileter fra NK. Gratulerer#128522; Kom og hent på Kiwi ’n#128077; Hjeeeeelp#128561;Det er vår og Russen er i gang#128515; Me på Kiwi er i godt humør- og vil gi vekk eit trådløst headset til ein heldig vinnar (da treng du gjedna no når Russen er våkna)#128518; TAG den du vil skal vinna headsette. Den som tagger vinner Pringles.


Velkommen til en hyggelig handel #129303; Hilsen alle oss på kiwi Tollnes#128513; PS. God helg tilbud (Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig) 8. Ukens Go helg uke er ytrefilet av svin til fast Go helg -pris 19- pr pakke. Mter spare penger p Tips: Kiwi har blant annet hver uke et god helg -produkt p fredager.


KIWI - Stadionvegen. Gled deg til ostepop fra Maarud med ekstra store ostepop - faktisk dobbelt så store! Samme produsent har også nyheten Olivio Chips med havsalt. For de som foretrekker sjokolade har Freia laget en helt ny melkesjokolade med kokos, og Nidar byr på mørk sjokolade med mild smak.


Hitta dolda billiga flyg och upptäck nya resmål med vår flygsökning och interaktiva karta med spjutspetsteknologi.

Oppskrifter til hverdag, helg og festmåltider. Brune bananer gir god smak og sødme til en rekke nye oppskrifter. Her får du tips til å spise dem opp. Vi har over butikker åpne på søndager!


Hver fredag og lørdag finner du et spesielt Go’ helg -produkt til fast Go’ helg -pris 1pr pakke! Her finner du mange deilige oppskrifter laget med våre Go’ helg -produkter! Gjør helgemiddagen til noe spesielt!


God og enkel mat skal være sunn mat! Uken avslutter vi med krydderbiff av storfe, prøv vår oppskrift hvor vi lager en pastasalat til krydderbiffen. Har du også en god porsjon konkurranseinstinkt og ? Da må du lese videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg