mandag 23. september 2019

Topp 10 jentenavn

På jakt etter et langt navn til babyen din? Vakre jentenavn som inneholder v. Kom med deres topp jentenavn ! Fem nye jentenavn kom inn på topp 1listen. Det var Cleo, Adele, Penny, Mila og Hedda. Cleo endte høyest med en 83. Anna, Mariam, Mira, Tindra og Hedvig gikk ut av topp 100.


Eneste navn ut av topp var fjorårets rakett Saga. Alicia er ny på topp listen og stiger helt fra 21. Ikke navn blant topp nei. Kommer neppe til å havne der heller.


Sønnen har derimot et navn på topp i år, men det har aldri vært på topp , eller topp for den sakens skyl før nå. Det får stå sin prøve, jeg hadde glatt valgt akkurat det navnet igjen og det er ikke så mange som heter det totalt sett, ei heller her vi bor. Topp låter med jentenavn som sangtittel. Emma er ifølge SSB årtusenets mest brukte jentenavn og har vært årets navn hele ni ganger. Lucas er på topp for femte gang, og er det mest brukte guttenavnet de siste ti årene.


Topp 10 jentenavn

Det er flere endringer i topplistene. Elias og Isak er tilbake på guttenes topp - -liste, mens Mathias og Aksel går ut. Håkon er eneste nye guttenavn inne på topp -20. På jentesiden er topp - uendret. Her går Alexander ut.


Større endringer finner vi i jentenes topp -20-liste. Grunnen til at man gjør dette kan være mange og forskjellige, men kanskje er det fordi at man har et spesielt forhold til England eller rett og slett fordi man har en parner som kommer fra landet. Jentenavn - Velg bokstav som jentenavnet skal begynne p fra bokstavmenyen over. Sk p navn - Navn - SSB 26.


Topp 10 jentenavn

Artikkel om fornavn i Japan (engelsk Top Japanese Surnames. S lag deres topp lister med di fineste og cooleste navna dere har hrt (eller). Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt? På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene.


Prisgarantien regnes fra nyttår til nyttår, og sikrer deg en god strømpris over tid. Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter.


Topp 10 jentenavn

Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn ), Trygg, Thorn, Eggert (guttenavn) og Love (gutte- og jentenavn ). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg