fredag 6. september 2019

Ultralyd bergen

Ta ultralyd hos vår erfarne ultralydjordmor - du trenger ingen henvisning. Lang erfaring og kort ventetid - vi strekker oss langt for å møte dine behov. Du kan bruke henvisningen din hvor du vil, selv om det ikke står Unilabs på den.


Bestill time til røntgenundersøkelse på nett her. Legekontor med kvinnelig gynekolog, ultralyd og celleprøve.

Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Du finner oss i nyoppussede lokaler sentralt i Bergen på Danmarksplass, kun kort gangavstand fra bybanen. Inngangen er vendt mot Bergen sentrum og Danmarksplass krysset du finner den like ved iTrain treningssenter. Størst på ultralyd for gravide i Norge Drammen – Bergen – Tromsø.


Hos oss blir du møtt av erfarne ultralydspesialister (sonografer) med lang erfaring innen ultralyd.

Sonografene har internasjonalt anerkjent utdannelse på masternivå fra bl. Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg så godt så mye. Ved 3D ultralyd kan man se på overflaten av fosteret, for eksempel ansikt, hender og bein. Kan gi foreldre mulighet til tidlig tilknytning til barnet.


Bergen og det er med stor glede vi kan tilby tredimensjonal ultralyd og tidlig ultralyd , også for deg som bor på Vestlandet. BESTILL PÅ NETT HELE DØGNET – NÅR DET PASSER DEG BEST. Vi anbefaler deg å være ute i god tid med bestillingen din.


Vi har kort venteti og er lett tilgjengelige. Klikk deg inn for å se våre priser og behandlinger. I våre kontorer i Bergen , Førde, Eikelandsosen, Norheimsund og Stavanger. Her tilbys en generell helsesjekk med ultralyd av hals, mage og lyskeregion samt begge bryst og armhuler ( hos kvinner), prostata og testikler hos menn. Derfor kan den brukes til å gi hurtig svar på en konkret mistanke om sykdom, eller gi pasientene svar på om noe er galt.


Hvor kan jeg få utført ultralyd ? Hos gravide tilbyr vi tidlig ultralyd fra uke 6-hvor du kan bekrefte graviditeten tidlig, se om fosteret ligger på plass i livmoren, se om det er ett foster eller flere (tvillinger, trillinger) og du får se hvor langt du er på vei. Du trenger ingen henvisning for å komme på ultralydundersøkelse hos oss.

Ultralyd utføres ved alle Aleris Røntgens avdelinger. Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og sikker opplevelse. Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon. Kort ventetid for å slippe til hos vår ultralydjordmor Bergen ! For å kunne vurdere fosteret best mulig, er det viktig med lang erfaring innen ultralyddiagnostikk. Vi har utdannelse fra Nasjonalt senter for fostermedisin ved NTNU i Trondheim.


Sjekk ut våre åpningstider her. I forbindelse med Vekstudien i Bergen har Madsen og kollegaer nylig publisert en studie der de korrelerer hormonnivå med testikkelvolum målt med ultralyd i. Klinikken har òg ein stor gynekologisk seksjon der vi har eit breitt tilbod innan utgreiing og behandling av kvinnesjukdommar. Vi tilbyr ultralyd for gravide fra uke 7.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg