fredag 27. september 2019

Tilberede nakkekoteletter

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Nakkekoteletter er skiver skåret fra svinenakken. Kotelettene har isprengt fett som gir både smak og saftighet. Under steking vil en del av dette fettet smelte og sive ut i pannen.


Det ytre fettet er enkelt å skjære vekk etter steking. Slik steker du koteletter i panne. Brun kotelettene raskt i varm panne 2-minutter på hver side og dryss på salt og pepper.


Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. Jeg en lignende metode å anbefale, men helt uten bruk av stekepannen. Bruk ferske eller tinte nakkekoteletter (tror ikke svinekoteletter blir helt det samme) og smør en langpanne med godt smør. Salt og pepre kotelettene bra, og legg dem i langpanna. La dem stå i ovnen på 1grader i en halvtime, ta så ut langpanna og snu kotelettene.


Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder koteletter enten i stekepanne eller i ovn. Møre nakkekoteletter er så godt! Jeg pleier å steke kotelettene litt i pannen først slik at de får en stekeskorpe.


Hvordan få saftige svinekoteletter? Bruker du ferdig surkål (som er benyttet i denne oppskriften) er det dessuten et utrolig enkelt måltid å tilberede. Du trenger: Svinekoteletter pr.


Høy Slik gjør du: Ha kotelettene i en stor ildfast form med lokk eller stekeplate med kant. Pappa sier 2grader i en time for marinerte nakkekoteletter , da uten forsteking i panna. JEg vet at han er god på mat, men syns en time hørtes lenge ut.


Når man griller og steker svinekjøtt bør det ikke steke for lenge, for da blir det tørt og trist. Koteletter er raskt og enkelt å tilberede , og smaker veldig godt. I denne oppskriften får kotelettene følge av saltkokte poteter, friske grønnsaker og en herlig rødvinssaus som bare trenger å varmes før servering. Både svinekoteletter og nakkekoteletter kan brukes. Lei av stekesprut og tørt kjøtt ? Da må du prøve langtidsstekte nakkekoteletter i stekeovn.


Tilbehøret varierer du etter hva du. De siste årene har svinekoteletter vært noe som kun har blitt brukt på grillen, ofte med det resultatet at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte nakkekoteletter isteden. Men fra barndommen husker jeg noen helt fantastiske svinekotelettopplevelser med deilig, saftige, møre svinekoteletter i brun saus. Ser det er lenge siden tråden ble startet, men jeg bruker å ha nakkekoteletter i ovn, ildfastform med litt vann, smør, pepper og salt, evt en halv buljongterning. Ikke blir det mye oppvask heller.


Jeg liker nakkekoteletter best, men jeg vil tro at oppskriften fungerer fint med vanlige koteletter også. Kjøttet må være tint (eller ferskt). Når du steker en nakkekotelett på høy varme, nærmest smelter fettet inn i kjøttet og gjør det ekstra saftig og godt.


Steker du en svinekotelett eller sommerkotelett på samme måten, kan du bli skuffa. Vi liker å spise nakkekoteletter uansett om det er mandag eller fredag. Det både smaker godt og er enkelt å tilberede.


Vi gir deg gjerne tilberedningstips på disse ekstra saftige kotelettene. Skrell og del løk i skiver, paprika i strimler og squash i skiver. Men tilberedningen i ovnen gør koteletterne møre som smør, og de laves sammen med gulerødder og den lækre sennepssovs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg