tirsdag 24. september 2019

Kjøpe møbler i sverige

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. På utkikk etter sofa, nytt spisebord eller designerstoler?


Besøk vår møbelbutikk på nett! Det beste innen skandinavisk og internasjonal livsstils-, belysnings- og møbeldesign. Møbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Hos Newport hittar du ett brett sortiment av exklusiva och tidlösa möbler.


Noen sa at det er fullt mulig å kjøpe en dyr sofa, f. Når du har vore på handletur i utlandet, kan du ta med deg varer opp til verdigrensa utan å betale toll og meirverdiavgift. Det er eigne kvotar for mellom anna alkohol, tobakk, kjøt og ost. Sverige og så kjøre den hjem uten fortolling. Sjekk på internett med møbelhandlere som er nær norskegrensen, eller ta en telefon til dem. Enkelte sender også kataloger.


Kjøper du for eksempel et skjørt til 2kroner kan sluttsummen bli på over 430. Tollkalkulator Kalkulatoren regner ut hva du må betale med forenklet tollbehandling. Smuglerkalkulator Kalkulatoren beregner hva du får i bøter, innenfor rammen av forenklede forelegg, ved å ta inn mer enn kvoten tillater. Har funnet meg en stilig sofa jeg vil kjøpe meg.


Noen som vet om jeg må betale toll på den sofaen da, uansett om jeg frakter den selv eller får den fraktet hit. Butikken leverer fraktifritt til oslo området hver uke. Takker for all hjelp! Men hvorfor kjøpe kopier når du kan kjøpe noe annet som er nytt, eller kjøpe brukt. Alle priser er hentet i tidsrommet 9-26.


De har regnet om prisen med valutakursen 0. Vårt utvalg av møbler , som består av alt fra sofaer og stoler til spisebord og interessant interiør gir deg muligheten til å lage en funksjonell og godt designet interiør. Her vil du garantert finne sofaer, hagemøbler, tilbehør og dekorasjoner til hjemmet ditt! Vi har alt du trenger til kontoret.


Belysning, hyller, stoler og bord. Moderne tilbehør for alle rom. Gi interiørartikler i gave. Tips til den perfekte gaven. Salg på diverse designermøbler.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Oversett svensk til andre språk. Det kan derfor lønne seg å ta en tur over grensen for å handle møbler. Samtidig trekkes den utenlandske momsen av. Hvis du kjøper møbler i et land med prosent moms, går det dermed opp i opp.


Har du plass i bilen, kan du vurdere å kjøpe deg en ny flatskjerm over grensen. Med unntak av visse norske tilbu er det stort sett penger å spare på å dra til utlandet å kjøpe ny TV. Med gunstig kurs er det smart å handle møbler over grensa.


Kontakt Tullverket om moms ved varehandel og tollavgifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg