mandag 30. september 2019

Sammenleggbart stellebord

Stellebord med hyller og skuffer gjør alle nødvendigheter lett tilgjengelig. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Kjøp stellebord hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre. Her på Jollyroom har vi et kjempefint utvalg av stellebord i alle mulige varianter, alle sikre og gode og fra kvalitetsmerker som Troll, JLY, Basson Baby, BabyDan og mange fler. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Det tidløse skandinaviske design kombineres med ulike funksjoner og stil.


Allerede fra den første dag blir stellebordet en viktig plass i hjemmet for deg og din baby. Sammenlign pris på stellebord. Vi hjelper deg å velge blant varer.

Se beste pris fra over 5butikker. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. I denne kategorien har vi flere forskjellige typer av stellebord , trekk til stellebordsmadrasser, babybaljer og innlegg til badebaljen eller badekaret. Mykt, oppblåsbart og sammenleggbart stellebord er perfekt å ta med når du reiser eller når du skal bort på besøk. Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA.


Populært bade- og stellebord fra Fynn som passer perfekt til alle jenter som liker å stelle med dukkene sine. Kan brukes til dine Baby Born dukker! Robust er et vegghengt stellebord i tre, produsert for det offentlige miljøet.


Det er utstyrt med en dempende gassfjær og kan derfor enkelt legges sammen og slås ut ved bruk av en hånd. Når bordet legges sammen låses det automatisk. Vegghengt og sammenleggbart stellebord. Bøk natur med hvit front.


Madrass er inkludert. Les tester og omtaler før du kjøper. Så det er bare å ta seg en titt, vi er sikre på at dere vil finne noe som passer akkurat deres familie! Utvalget i stellebord er stort og vokser hele tiden - alle familier og deres behov ser jo forskjellige ut! Bor dere lite kan kanskje et vegghengt stellebord være et alternativ, da fester man helt enkelt et utfellbart bord i passe høyde på veggen.


På denne moderne perioden, du vil være enklere å søke ut litt informasjon.

Praktisk fellbart stellebord , størrelse 72x43x88cm. Komplett med hylle under, håndklestang og praktisk kurv til kluter m. Hylle i bunnen, håndklestang på siden og praktisk kurv til kluter m. Hode og hale fat til å sette på siden medfølger. Kan suppleres med SKÖTSAM stelleunderlag. Veggstellebordet er fremstilt i lakkert metall og derfor veldig enkel å gjøre rent.


Et vegghengt stellebord gir en ideell stelleplass dersom du har lite plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg