torsdag 20. juli 2017

Badekar med dusj

Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Kjøp ny dusj med badekar på nettet. Gode priser og alltid fri frakt! SpaBad med massasje og med dusj på vegg styrt fra kar. Kjøp badekar med dusj hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Badekar finnes i utallige former og utførelser. Kanskje ønsker du et frittstående badekar med rette linjer, eller hva med et buet hjørnekar for bedre plass? Valgmulighetene er mange.


Dersom du ønsker et badekar for kos og design, er frittstående badekar et godt valg. Velger du et badekar for innbygging har du flere muligheter. Et badekar skaper trivsel på badet og gir mulighet for avslappning og ro for hele familien. Vi mener at dette er noe alle fortjener, og tilbyr derfor kvalitetsbadekar til rimelige og gode priser.


For deg som kunde kan du enkelt kjøpe et badekar online hos oss og få det fraktet hjem til deg.

Når du har funnet det badekaret du liker, så har vi mange dusj - og badekarbatterier å velge mellom. Fra klassiske til moderne blandebatterier i messing, kobber, gullfarge eller hvor ikke i råtøft sort matt? Synk ned i et deilig bad hver dag. SparMax leverer badekar i god kvalitet med badedybde som gjør at du synker godt ned i badekaret. Stilrene og flotte modeller som gjør badet ditt til en smykkesten.


Vi har kvalitetsbadekar i alle utførelser og prisklasser. Våre badekar er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan det søkes på type badekar og på badekarets lengde. Gå direkte inn på produsent og deres serier om det ønskes andre størrelser eller løsninger.


Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg. Behovene er veldig ulike. Når du velger dusj er det derfor viktig at du tenker gjennom hvilket behov du har, og hvilken plass du har til rådighet.


Er du ute etter å spare plass, eller frigjøre mer plass, er innfellbare dusjdører eller dusjhjørne en god løsning. Dusjløsninger til ditt bad - Stort utvalg i dusjvegger og nisjer Vi kan tilby mange spennende løsninger innen dusjløsninger, så det er mulig å skape sin helt egne stil i baderommet. Vanntett dusjradio med bluetooth og sugekopp! Har FM-nettet stengt og din dusjradio sluttet å virke?


Da har vi løsningen!

Man kan også svare på telefonsamtaler og ringe siste brukte nummer! Du kan pause musikken, bytte sang og endre volum! Foretrekker du et spesifikt merke eller en dusj eller dusjtilbehør fra en spesiell produsent, kan det hende du finner det her. Vi er gjerne behjelpelige med å skaffe til veie det du trenger.


Flere modeller med ulik lengde og bredde. Er du usikker på om du vil ha både dusj og badekar , eller en kombinasjon? De fleste badekar kan kombineres med en dusjvegg, slik at du slipper å velge. Når du skal velge blandebatteri til et helt ba det vil si servantbatteri, badekarbatteri og dusjbatteri, kan det være fint å velge et helhetlig design.


Men viktigst av alt er det at blandebatteriet du velger til servant, dusj og badekar , er funksjonelt for ditt behov og enkelt å bruke. En dusj skal både gi en behagelig opplevelse og se fin ut, men også ha praktiske funksjoner. Alt dette finner du blant våre dusjer. Vi har sørget for å installere dusjene våre med en sikkerhetsknapp som hindrer vannet fra å bli for varmt slik at du ikke brenner deg ved et uhell. Vi har et stort utvalg badekar , med og uten massasje.


Velg selv om du vil ha badekaret frittstående, mot hjørne, rett vegg eller innbygget. La badekaret bli det åpenbare midtpunktet på ditt bad Et herlig bad i badekar etter en lang og hektisk dag er både avstressende og muskelavslappende. Gustavsbergs badekar uten frontstativ har en rendyrket, moderne design og kan kompletteres med hel- og halvfrontstativer i ulike farger og størrelser.


Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design. Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse. Med våre moderne badekar vil du lure på hvorfor du ikke alltid har hatt et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg