mandag 10. juli 2017

Dusjkabinett med kar

Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Smarte og elegante løsninger til badet. Se våre dusjkabinett! Kjøp i dag med gunstige tilbud! Her får du et dusjkabinett med badekar.


Kabinettet er designet slik at det skal være enkelt for deg å montere.

Vi har flere kabinetter slik at du skal kunne finne et dusjkabinett som passer hos deg. Bunnventil og utløp følger med. BRIC dusjkabinetter har års garanti mot alle fabrikasjons- og tilvirkningsfeil. Bric fås i en rekke populære mål med venstre- og høyrevarianter for kabinettene med skyvedør. Alle kabinettene har et stabilt kar i støpemarmor med stillbare føtter og avtakbar front, noe som forenkler rengjøringen.


Her vil du finne dusjkabinett i flere ulike prisklasser med mange forskjellige finesser og utforminger. Stilren, prisverdig og lettmontert dusjkabinett med hjørneinngang. Stabilt kar i hvit akryl med avtagbar front, lett tilgjengelig vannlås med hårsil.


Høyde 1mm og justerbar med mm.

Vi er på utkikk etter et dusjkabinett med kar. Har ikke plass til badekar pr i dag ås hadde vært kjekt med et lite kar som kan fylles med litt vann. Trenger ikke radio, masasjedyser osv. Alle våre modeller er enkle å montere og ser svært stilige ut i ethvert bad!


Enten du går for en liten og enkel variant, eller du har større plass og ønsker et dusjkabinett med badekar, er du sikret å finne en dusj som passer for ditt hjem og din familie hos oss. SparMax er direkteimportør av alle produkter vi selger i Norge. Når du skal velge dusj og badekar er det viktig å planlegge størrelse, utforming og plassering. Hos MAXBO vil du garantert finne noe som passer ditt bad.


Takker, jeg har kikket der, men ser ut til at de mest har med masasje, jeg er i utgangspunktet skeptisk til det, da jeg syns mange jeg kjenner som har kjøpt rimelig masasje dusjer sier det bare er søppel, men det kan jo ha kommet seg og vi har egentlig sett på ett kar der som vi vurderer. Alltid lave priser og et stort utvalg! Solid kar i glassfiberarmert akryl med innebygd stålramme.


Ettersom dørene lukker seg tett og du dusjer i et kar er det ikke noe vann som renner ut på gulvet. Et dusjkabinett er dermed ideelt i bad som ikke har så bra. Dusjkabinetter kan vi levere i mange ulike størrelser og utførelser. Et flott dusjkabinett til svært gunstig pris.


På denne måten sikrer du også dine egne rettigheter dersom det skulle oppstå en reklamasjon. Om du ikke skulle være fornøyd med ditt dusjkabinett , har alle våre produkter en angrefrist på to uker. Combi er designet slik at den passer perfekt på bad med skråtak!

Kombinert boblebad og dusjkabin som passer for store og små. OBS: nakkestøtten kommer i fargen hvit, og ikke i svart som avbildet. Vær oppmerksom på at det er betydelige kvalitetsforskjeller på dusjkabinetter og dusjhjørner blant tilbyderne.


Du ønsker selvsagt å være trygg på at du får en løsning som holder tett, er holdbar og som har et fornuftig, attraktivt design for nettopp ditt baderom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg