torsdag 20. juli 2017

Hvilken finger forlovelsesring

Vi hjelper deg kjøpe den perfekte ringen. Høy kvalitet, fagekspertise og eksklusive ringer - Gratis frakt og retur. I dag varierer det fra land til land hvilken finger forlovelsesringen eller gifteringen skal bæres på.


I Norge bærer vi våre glatte gullringer på høyre hånds ringfinger. Diamantringen som gave til sin tilkommende ved forlovelsen, er en skikk som er særlig utbredt i England og USA. Men man velger selvfølgelig helt selv, om man vil ha forlovelse på venstre og så flytte over, eller om man har to forskjellige ringer på hver sin finger.


Opplever ofte at en forlovelsesring er det bare kvinnen som har, og den har de på den fingeren de ønsker selv. Om du lurer på hvilken finger man vanligvis bærer gifteringen på, er du ikke alene. At vi nordmenn blir. På hvilken hånd skal man bære forlovelsesringer og gifteringer? I Norge tilsier gamle tradisjoner at gifteringen skal bæres på høyre hånd.


Dette varierer likevel mye fra land til land. Mange lurer på hvilken hånd man skal bære ringen på, også her er vi så heldige at det ikke finnes noen bestemte regler man må følge. Forlovelsesring : Hvor mye bør den koste?


FØLGER EGNE REGLER: – I USA er det tradisjon for å bruke opp mot tre månedslønner, men i Norge følger vi våre egne regler, sier Ingerid Skrautvol fra Thune Stortingsgaten. FORLOVELSESRING PRIS. For deg er kjøp av forlovelsesring uansett en betydelig investering, og det er viktig at du gjør et godt valg.


Ofte er det kun kvinden, der får en forlovelsesring – manden venter til vielsen. Men igen: Det er helt op til jer. Hans ring er næsten altid helt glat og enkel.


Artiklen har tidligere været bragt i magasinet. Vi håber, du er blevet klogere på, hvilken hånd og finder forlovelsesringen skal på. I Danmark og Norge var det presten som satte ringen på brudens finger. Ser man til nærliggende land slik som Sverige, Tyskland og Englan finnes det ingen gjennomgående internasjonal regel for hvilken hånd eller finger ringen skal sitte på.


En forlovelsesring skal bæres hver dag i forhåpentligvis mange år fremover. Mange som kommer til oss har allerede en tanke om hva slags ring de ønsker, sier Ingerid Skrautvol fra Thune Stortingsgaten. Derfor er det viktig at den sitter godt på fingeren.


Men de færreste av oss vet hvilken ringstørrelse partneren vår har. Derfor kan du alltid komme tilbake til oss etter forlovelsen for å endre størrelse på ringen slik at den passer. Hvilken finger forlovelsesring. Men den satte allikevel standarden for hvilken hnd og finger man. Gul vre trin at han haver ingen Ende, og sttes paa den fjerde Finger.


Bruger et par forlovelsesringe i dag taler man ofte om en ringforlovelse. De aller fleste andre land har gifteringen p venstre hn mens i Norge. Vi hos David-Andersen ønsker å bidra til at denne opplevelsen skal bli trygg og behagelig, og har derfor satt sammen en liten guide med våre beste tips når det gjelder valg av forlovelsesring.


Vi byr på et stort sortiment av fine forlovelsesringer som gjenspeiler kjærlighet i hver millimeter. Med ekte materialer, som karats gull og platina, får du en forlovelsesring som kommer til å holde like lenge som kjærligheten deres. GLATTE RINGER: – Normalt i dag er kanskje at diamantringen som hun får ved frieriet brukes som forlovelsesring , og han bruker ingen ring. De vanligste enstensringene har enten fire eller seks klør, og diamanten sitter gjerne høyt slik at ringen lettere kan kombineres sammen med en giftering. De fleste av enstensringene våre leveres i 14K (585) hvitt, gult eller rosé gull.


Det er i dag vanligst å fri med en forlovelsesring i hvitt gull. I Norge er et vanlig å ha både forlovelsesring og giftering på høyre hånd. Det er meningen at min giftering også skal være på høyre hån men nå måneder etter fødsel er fortsatt fingrene på høyrehånden pløsne og jeg må ha ringen på venstre hånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg