torsdag 13. juli 2017

Damask sengetøy

Damask sengetøy

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller beste arkitekter. Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos Bohus får du et stort utvalg av sengetøy til soverommet!


Der er tenkt nøye gjennom både kvalitet, uttrykk og estetikk, og du finder forskjellige design og materialer, alt etter om du foretrekker et rustikt uttrykk eller søker hotellfølelsen med tekstiler vevd med et blankere uttrykk. Hvitt sengetøy tåler vask ved 95°C. Med mindre du velger naturfarget sengetøy , er det også viktig å sjekke hvordan sengetøyet er farget. I hovedsak er det tre ulike måter å farge sengetøy på: Er sengetøyet garnfarget, er det vevd av farget garn.


Damask sengetøy

Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett, finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy. Dette er det som holder best på fargen. Tenk også over designet og fargene.


Et sengesett i duse farger gjør soverommet rolig og svalt når du skal sove. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov.


Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy. Det finnes et stort utvalg av mønstre, farger og stoffer å velge i for deg som ser etter nytt sengetøy. En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull, og vi har flere artige mønstre og farger. Gjennom generasjoner har den anerkjente designvirksomheten Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her!


Damask sengesett er vår mest eksklusive sengesett kvalitet med en komplisert og kostbar produksjonsprosess. Damask er som regel ensfarget, og veves med mange flere tråder enn vanlig for å få frem det vakre mønsteret og lysspillet i stoffet. Damask-sengetøy i ekstra fint garn i høykvalitetsbomull, med en 400-tråders vevetetthet, som gir en unik mykhet og glatthet. Velger du sengetøy fra Georg Jensen Damask får du et svært komfortabelt og slitesterkt sengetøy som er satinvevet av 1 langfibret, kammet Egyptisk bomull. BJERREGAARD - TETTVEVD DAMASK - DOUBLE STRIPE - SKYBLUE.


Damask sengetøy

Bjerregaard er Dun of Norways sengetøyserie. Serien består av sengetøy laget i finere vevetekniker som sateng og damask. Da Columbus gikk i land i Amerika begynte Georg Jensen Damask -familien å veve tekstiler til hjemmet. Sammen la de grunnlaget for det Georg Jensen Damask vi kjenner i dag.


Her på bildet vises håndklær fra Georg Jensen Damask. Sengetøy fra Georg Jensen Damask. VASK Alt sengetøy og håndklær fra iseng. Når vi snakker om kvalitet på sengesett, så mener vi kvalitet i hver eneste tråd.


Damask sengetøy

Vi bruker kun naturfibre i våre sengetøy , da dette gir de beste pusteegenskapene. Bomullen veves og blir til supermykt flanellsengetøy, crispy kreppsengesett, silkemykt satengsengetøy og tungt, luksuriøst damasksengetøy. Flott design og god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg