torsdag 6. juli 2017

Reseptbelagte slankepiller

Norskutviklet kaffe med ekstrakt fra ferske, ubrente kaffebønner. Hvem kan bruke reseptbelagte slankepiller ? Ifølge ekspertene finnes det ingen enkel snarvei til vektreduksjon. Mange overvektige har prøvd det meste for å gå ned i vekt, alt fra slankemidler fra helsekosten til reseptbelagte medisiner fra apoteket – uten hell.


Reseptbelagte slankepiller

Hvilke typer slankepiller finnes? Hvis du har mest problemer med å kontrollere appetitten din og å kontrollere sulten, er et kosttilskudd som begrenser appetitten din det beste for deg. Med et hav av ulike kosttilskudd som lover vektnedgang og redusert fett, har vi plukket ut de som faktisk har en dokumentert effekt. Xenical (Orlistat) er et reseptbelagt legemiddel som inneholder 120mg Orlistat.


Legemiddelet hjelper de med vansker for å gå ned i vekt ved å gjøre at kroppen tar opp og lagrer mindre av fettet du spiser. I motsetning til andre slankepiller , virker Xenical kun i fordøyelsessystemet, og påvirker ikke apetitten. Studiene som er gjort på Reduxin er små og ikke alle har vist en effekt, men så vidt jeg vet er det i alle fall ikke vist at det er noe skadelig.


Reseptbelagte slankepiller

Den reseptbelagte medisinen, som kommer i tablettform, kan også skrives ut til personer med overvekt og en BMI på mellom og 3 dersom man i tillegg har tilstander relatert til overvekten, det kan for eksempel være høyt blodtrykk. Gått opp en god del pga bivirkning av medisiner de siste årene. Er dessverre nytteløst å bytte merker. Skal selvfølgelig også legge om kosten underveis.


Til tross for at mange i Norge sliter med fedme, finnes det bare ett godkjent virkestoff for legemidler for vektreduksjon: Orlistat, som finnes i den reseptbelagte pillen Xenical og den reseptfrie Alli. Det er gjort flere studier for å undersøke virkningen av stoffet og sammenligne effekten med narremedisin. Mange slankemidler lover at kiloene raser av. Astrid Danielsen (34) har prøvd det meste - uten særlig effekt. Slankepiller - ingen snarvei Mange bivirkninger, liten effekt.


Altfor mange produsenter og forhandlere var ute etter å tjene raske penger uten å bry seg om kvalitet. Det finnes Norsk godkjente reseptbelagte medisiner mot overvekt. Medisinen skal brukes med omhu og god kjennskap til pasientens grunnleggende sykdommer, helse og interaksjoner med andre medisiner. Du kan ikke bare spise sunt og trene hvis du vil ned i vekt, du må faktisk ha et kaloriunderskud på ordentlig, og over tid. Jeg har inntrykk av at relativt få leger kjenner til medisinen og det skyldes.


CLA finnes i slankepiller slik som Biosoft CLA. Ikke- reseptbelagte slankepiller holdes ikke oppe til de strenge standardene som reseptbelagte medisiner, og de fleste av dem kan skade helsa di. Men du bør imidlertid unngå slankepiller hvis du har eller har hatt mentale problemer, er under år, tror du er gravid eller ammer. Acomplia, Xenical og Reductil er reseptbelagte slankepiller som til sammen brukes av 35. Og dette er ingen billig medisin, det nyeste midlet Accomplia koster 11.


Akkurat her kan du få informasjon om reseptbelagte slankepiller som phentermine. Dette er den riktige måten å se denne nettsiden for å innhente informasjon om reseptbelagte slankepiller som phentermine. JA du får reseptbelagte slankepiller som fungerer. NEI det er ikke sånn at trening og sunt kosthold fungerer for alle som vil gå ned i vekt! Det er derfor viktig at disse benyttes etter faglig vurdering fra lege.


Med vennlig hilsen SUSS, i samarbeid med ung. Advarsel mot slankepiller. Efedrin er klassifisert som legemiddel i Norge, og skal kun være tilgjengelig blant reseptbelagte legemidler.


Annen omsetning av efedrin er ulovlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg