fredag 21. juli 2017

Søknad som butikkmedarbeider

Jeg er skole elev på Mandal VGS, og spiller i korps to ganger i uken. Jeg er en positiv gutt som alltid smiler, og som gjerne kunne tenke seg å lære og jobbe med. Søknad på stilling som butikkmedarbeider hos XXX (Overskrift) Intro: Jeg henviser til annonse på finn. Egentlig bør du aldri søke om en fulltidsjobb hvis du kun er tilgjengelig på deltid.


Bedrifter har ofte spesifikke behov, og du må ikke tro at de vil forandre hele stillingsbeskrivelsen for å imøtekomme din tilgjengelighet.

Denne søknaden kan også passe for de som søker jobb som butikkmedarbeider eller barnehage. Jeg er ei jente år gammel som er født og oppvokst i Moss. Jeg ønsker å søke stilling hos dere fordi jeg trives godt med salg og butikkarbeid.


Eksempel på søknad : Espen Askeladd Eventyrveien 09Oslo. IKEA Furuset Oslo Strømsveien 310Oslo. Ved å skrive en god søknad gir du et godt førsteinntrykk til din fremtidige arbeidsgiver.


For eksempel ” søknad om stilling som.

Nedenfor lister vi opp noen forskjellige eksempler på jobbsøknader. Eksemplene bør brukes til inspirasjon og som en mal, det anbefales ikke å kopiere dem da man bør lage en egen unik søknad til hver enkelt stilling. Det kan være avgjørende for å skrive en søknad som får deg videre til jobbintervjuet. SØKNAD OM DELTIDSJOBB PÅ SOLO!


Harstad Tidende, og søker hermed deltidsstillingen som butikkmedarbeider på Solo. Heggen videregående skole, allmenne fag. Her er søknad fra Espen (27), som vil ha jobb som informasjonskonsulent på Informasjonssenter for ungdom.


I eksemplene som følger med som en del av CV-nerdens CV-pakke står det lengre analyser av hva som gjør eksemplene gode, og hvordan man kan tenke. En butikkmedarbeider kan arbeide innenfor mange forskjellige bransjer, for eksempel dagligvarer, klær, sportsartikler eller kosmetikk. Som butikkmedarbeider må du ha kunnskap om produktene du skal selge for å kunne gi kundene den informasjonen og veiledningen de trenger. Fokuser på relevant og interessant informasjon om deg selv. Butikkmedarbeider - Søknadseksempel CV og søknad som sikret jobben!


Vi har snakket med de som fikk jobben. Interoptik Optiker Ramstad: Interoptik Sortlan Optiker Ramstad AS har hjulpet folk til bedre syn i snart år. Hvordan skrive jobbsknad En sknad skal vre kort og konsis, helst ikke lenger enn A4-side.


Vi ønsker å ha Vesterålens mest fornøyde kunder!

Vi søker en ny medarbeider som kan bidra til å skape gode relasjoner med k. Her vises jobbannonsene som matcher forespørselen din. Jeg viser til deres annonse den 10. Indeed kan bli kompensert av disse arbeidsgiverne, noe som bidrar til å holde Indeed gratis for jobbsøkere. Indeed rangerer jobbannonser basert på en kombinasjon av arbeidsgiverbud og relevans, som søketermene dine og annen aktivitet på Indeed.


En åpen søknad sender du dersom du har kommet på sporet av en aktuell virksomhet eller stilling som du ønsker deg, uten at den er utlyst. Mange virksomheter har egne fremgangsmåter for å håndtere åpne søknader , og oppfordrer til det. Andre ønsker ikke denne tilnærmingen.


Sjekk ut dette før du sender søknad. Jeg jobber i Telenor som montør og driftstekniker innen Kabel-TV og telefoni. Hva slags person er du? Beskriv deg selv med få ord.


Mine nøkkelegenskaper er: Jeg er selvgående, kreativ, sosial og helhetstenkende. Tenk på deg selv som et produkt som arbeidsgiver vil ha. Hvorfor skal arbeidsgiver gidde å lese hele denne søknaden ? Det klart viktigste er å vise at du ikke bare sender en generisk søknad som andre også får.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg