fredag 14. juli 2017

Mest brukte navn i verden

Dette er en liste over populære navn. Så hvilke navn er det egentlig flest som har i Norge? Alle navn med mer enn tre navnebærere gir treff i navnesøket. Man skulle kanskje tro at det var Noora og William som tronet på topp over verdens mest populære navn.


Mest brukte navn i verden

Skam tar vel snart over verden , eller hva? Men det er faktisk ikke navnene til de fiktive karakterene som ligger øverst på lista. Verdens mest brukte navn. Slektsforskningsnettstedet Forebears.


Deriblant de mest brukte for- og etternavnene på verdensbasis. Etternavn: Mest brukte navn i Europa. Her er et morsomt kart som viser de mest brukte etternavn i hele Europa. Som du ser er Hansen på topp i Norge, mens Andersson troner øverst i Sverige, og Jensen i Danmark. Likevel kan oversikten over de mest brukte slike navnene være til nytte.


En del av dem er også gjerne eldre mennesker i befolkningen som har navn og navnekombinasjoner som holder på å bli populære igjen – med eller uten bindestrek. Det er også mange navn som går igjen både for gutter og jenter – i ulike kombinasjoner. Den mest brukte kombinasjonen var Emma Sofie og Liam Alexander. Tok over etter Skam- navnene. Statistikkene er hentet inn av navneekspert Laura Wattenberg.


Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Koop nú Mest in onze Webshop of de Bouwmarkt! PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Ada kommer som et skudd skriver SSB. Leah, Amalie, Aksel og Henrik er nye navn på topp ti.


Mest brukte navn i verden

Jeg lurer p hva som er det mest brukte i hele VERDEN :D Det navnet som folk ble gitt av foreldrene sine. Det er estimert at omtrent millioner mennesker har dette navnet. Dinside guru Men det er bare p nummer iflge wolfram alpha.


Deres topp tre er Ida, Sofia og Emma på jentesiden, mens William, Victor og Oscar topper på guttesiden. Flere av navnene på de danske topplistene har spesiell dansk tradisjon, eller har vært brukt i Danmark over ti ifølge navneforsker Ivar Utne ved Universitetet i Bergen. Av alle populære navn , er det mange som forsvinner ut av listene etter hvert. Disse navnene er mest populære.


Mest brukte navn i verden

Tiril var mest brukt i Opplan. Du kjenner kanskje Fatima,. Men hvilke navn er ikke innafor - i resten av verden ? Navn over hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg