torsdag 13. juli 2017

Mariusgenser strikkeoppskrift

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Hundeklær, hundeutstyr, godbiter, tygg, hundesnacks og praktiske ting til hund.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.

MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. I denne bloggen har jeg samlet lenker til oppskrifter innen kategoriene nedenfor.


Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. De fleste er gratis.


Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.

Er det strikkeoppskrifter på gensere du ser etter? Mariusgenser med rundfelling. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sandnes Garn has gone back and found classic, traditional Norwegian designs that will appeal to both adults and kids.


Included are classics like Telemark, but also many unique patterns that may be new to knitters. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. ANbefales som startside! Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Strikket etter str xs dame.


Kjøp originale strikkepakker fra Garnius. Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer. Du vil fortsatt finne alle dine gamle favorittoppskrifter på den nye siden samt nye og spennende strikkeoppskrifter med og uten strikkemønster.


Nytt spørsmål angående herremodellen er lagt til i innlegg 10. Jeg har nemlig en gammel oppskrift hvor jeg er usikker på hva garnet er oppgitt i.

Vinn 5kr til garn. Registrer deg til Hobbiis gratis nyhetsbrev og motta gode tilbud og tips på mail om hele sortimentet vårt. Du deltar samtidig i konkurransen om et gavekort på 5kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg