fredag 7. juli 2017

Frisør jessheim

Kun 29- for dameklipp, herreklipp og barneklipp. Både drop in og timebestilling! Jessheim Storsenter - Hairport frisør. Betalte nøyaktig 760kr for mye, da vippefargen holdt på å brenne ut øynene mine (noe de sa var helt normalt), forming av bryn er i realiteten at de former med kniv, går nøyaktig dager før du må nappe selv igjen.


DHC Strømmen etg.

Våre frisører har et høyt kunnskapskapsnivå og vil hjelpe deg med å finne den rette frisyren for deg. Spør derfor våre frisører om råd og anbefalinger, - også når det gjelder produkter og eventuelle kurer for hjemmebruk. Vi har jobbet med faget i mange år, og tilbyr alt innen hud-, fot-, og kroppspleie, samt alt innen dame- og herrefrisørfaget.


Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Mine slitte tupper hadde slitte tupper. Therese redder håret mitt fra å knekke av hver gang jeg grer håret.


Sitter igjen med silkemykt hår som ikke lenger floker seg når jeg drar fingrene gjennom det.

En enkel oppklipp for litt liv i håret, så mange lokker falt på gulvet uten at lengden på håret måtte svi for det! Vi er elleve dyktige frisører, stylister og barberere som strekker oss langt for å gjøre ditt hår fantastisk! Salonger i Oslo Aker Brygge Arkaden Bislett Bogstadveien Gamlebyen Glasmagasinet Grensen Teaterplassen. Frisør Oslo sentrum. Hos Frøken Pedersen har vi også en frisørsalong, med veldig dyktige frisører.


Vi yter tjenester til innbyggere som bor vest i Ullensaker. Review Rimelig, rask og veldig bra alle gutta i familien klipper seg. Moe Dame og Herrefrisør AS har i alle år vært kjent for sine dyktige herrefrisører, samt den hyggelige og romslige atmosfæren i salongen. Dette gjør at vi har mange faste kunder som regelmessig besøker oss. I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene!


Vi klipper herrer, damer, barn og pensjonister. Du finner våre dyktige frisører i salonger over hele Norge. Ta med deg hele familien til oss.


Bestill time ved å ringe, bruke internett, eller ved å laste ned vår app. Kilab er en spesialist på laboratorieinnredning og laboratorieutstyr.

Vi hadde ikke kommet hit om det ikke var for alle våre fantastiske kunder, som måned etter måne år etter år har valgt oss. Vi har bred kompetanse på alle fagfelt og hos oss er du sikret høy kvalitet. Vi er den eneste dyreklinikken på Øvre Romerike som er sertfisert av Den norske Veterinærforening. Vi er både dame og herrefrisører som er opptatt av god kvalitet på arbeidet, og en hyggelig salong opplevelse.


Din frisør på Skøyenåsen. Vi er en frisørsalong med drop in og timebestilling. Fem glade damer med lang erfaring, som tar vare på deg og håret ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg