mandag 31. juli 2017

Gulv barnerom

Gulv barnerom

Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Med rom for fremtiden.


Til barnerommet kan det være fristende å velge et gulv i spennende farger og å male veggene i sterke farger. Vi anbefaler likevel at du tenker framover. Mal i stedet veggene i en nøytral farge og heng opp morsomme tavler. Derfor har vi barnetepper som ikke bare gjør rommet hyggeligere, men som også er myke og behagelige å leke på. Gulvet er et supert sted for lek.


Få inspirasjon og gode og kreative tips til fargevalg og overflater når rommet skal pusses opp. Barnerom På barnerommet er det lov å leke seg! Barn leker ofte med småting nede på gulvet. Derfor er det ekstra viktig med godt allmennlys som gir jevnt godt lys.


Suppler gjerne med en eller flere fine gulvlamper til barnerom som kan lyse rett ned på leken. Bruk gjerne sparepærer som har glasskupler belagt med silikon som holder knust glass inne i pæra om man skulle være uheldig. Det finnes ikke mange slike gulv , men du har et par alternativer. Kork er en god løsning, som også er godt egnet til barnerom , da det føles mykt og lunt.


Disse gulvene kan legges flytende, og tåler noe ujevnheter i underlaget, så lenge variasjonene ikke er altfor store. Vinylgulv er gulv som er lette å leve med. Legg vinyl og få et gulv som er mykt og behagelig å gå på, slitesterkt, og lett å holde rent. Det tåler belastningen av at folk går inn med sko, eller av kjæledyr med fart i bena.


Jeg holder på å pusse opp et barnerom i kjelleren. Matte farger gir et eksklusivt og vakkert resultat, men de er ikke det beste alternativet på et barnerom , skal vi tro Maxbo-eksperten. Barn sitter jo ofte rett på gulvet og leker. Når du skal legge gulv eller bytte ut det gamle er det mange gulvmaterialer å velge mellom.


Passer perfekt sammen med andre Sebra Treleker, som f. Barn trenger plass og rom for å leke, skape og utforske ting. Det krever sitt av gulvet , som må være slitesterkt og motstandsdyktig mot riper, flekker og støt. Et annet viktig aspekt, er at barn leker for det meste nede på gulvet , og derfor fortjener de et gulv som er mykt, varmt og støvfritt. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Gulv barnerom

Gjør det selv-tips. Når barnerommet skal pusses opp, er det viktig å ta hensyn til at det tilbringes mye tid på gulvet. Her skal det lekes, krabbes og sittes. Velg et gulv som ikke er kaldt. Til sist velg ett gulv som demper lyd.


For eksempel på et barnerom er dette optimalt, og egentlig også i de fleste andre av husets rom. I tillegg oppfattes vinylgulv som veldig lunt. Alt fra gode senger til smart oppbevaring av barnets leker. Vi har møbler tilpasset for barn i barneformat.


Gulv barnerom

Vi har innredningsdetaljer som myke sengesett, herlige tapeter og koselig belysning som passer både små og store og alle hjemmets rom. Tapet og maling til barnerom. Det er lurt å dekke til gulvet med plast før du vasker veggene, for å unngå sprut på gulvet som ev. Hver høytid eller fødselsdag øker sistnevnte. Selvfølgelig syns vi på Lekmer.


Ellers hadde vi selvfølgelig ikke solgt dem. Vi elsker leker så mye at vi ikke engang blir lei av de må ryddes opp fra gulvet og legges i smarte oppbevaringsbokser som smidig kan forvares under. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen!


Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg