torsdag 27. juli 2017

Fine babynavn

Få hjelp til å finne det perfekte navnet til den fine lille nye. Her kan du søke – åpent og i flere kategorier – og lagre favorittnavnene dine i en personlig liste. Logg deg inn eller registrer deg for å lage egne navnelister. Har du lyst å gi datteren din et sjeldent navn? Så sjeldent at det bare er noen få i hele landet med akkurat det navnet?


Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye. Av dine syntes jeg alle var fine Har en svigerinne som heter Alicia,syntes det er veldig fint ! Kjenner en som heter Ailin,men hu skriver det Aileen-syntes Aileen ser penest ut,men er nok fordi det er det jeg er vant med Hva heter storebrødrene? Her finner du interessant informasjon om over 100. Er du ute etter et fint navn til babyen din? Da er dette rett sted.


Usikker på navnevalget? Betydning- babynavn. Disse navnene velger foreldre i USA.


Listen er basert på informasjon fra omlag en halv million foreldre som delte sine babynavn med nettsiden Babycenter. Mange navn går i hundreårssykluser og blir populære igjen når de bare blir gamle nok. Men jeg tviler på at foreldre i dag kommer til å gjøre Olga og Gunda populære igjen, selv om de. Om man ønsker oppkalling, kan disse navnene være fine å bruke nå, sier Utne. Han mener også at de kan fungere som navn nummer to, som kanskje ikke nødvendigvis brukes til daglig.


Norges mest uvanlige navn? KREATIV: Selv om Per og Sara er vakre og klassiske navn, så finnes det et hav av uvanlige og spesielle navn å velge mellom. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter.


Mange par har ofte store planer når de forbereder seg på ny baby. Her skal det handles inn babyklær, barnerom skal klargjøres, svigerfamilien skal blande seg inn og samtidig skal man rekke å. Alle synes navnene på topplisten er pene, det er derfor de ligger på topp. Jeg vil råde folk til å prøve å finne på noe annet. Det finnes så mange andre fine navn.


Vi har sett litt på trendene fo. På Fine -jentenavn. Vil du gi barnet ditt navnet Love, Lerke eller Trygg? Eller vil du selv bytte navn - til for eksempel Jan Banan? Husk at der ikke er et babynavn du skal gi sønnen din eller datteren din.


Det er et navn til et barn, en tenåring, en voksen og et gammelt menneske. Av de du nevner syns jeg Charlotte og Konrad var fine og skikkelige navn. Mariette og Arielle var bare fæle. Lærke har en fin klang og de rette vokalene. I tillegg er det jo litt uvanlig, sier Utne.


Ingen vil hete Harry. Fra England har vi hentet navn som Oliver, Samuel, Olivia, og Sofie. Når du leser saker om kjendiser og hva slags navn de gir sine barn, kan det virke som at man for tiden kaller barna sine hva som helst. Tidligere har vi skrevet om uvanlige kjendisnavn som Apple.


Føler dere blir enda litt bedre kjent med meg og egentlig jeg med dere. Dessuten var det mange underholdende kommentarer… noen lurte selvsagt på treningsrelaterte ting, men mange hadde også tenkt veldig utenfor boksen! Det er ikke et sjeldent navn, er liksom et du har hørt fra før - men er det så mye brukt.


Jeg syns Vilde er utrolig fint navn. Selv om mange spesielle navn er fine , så virker det som om det er om å gjøre å finne de mest spesielle navnene til barna sine. Er forøvrig enig i at Olga og Dagny er litt utdatert, men hva er galt med f. Annet enn at det er mange andre som heter det. Liker godt navn som er litt spesielle eller ikke mange som heter.


Dette er en liste over populære navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg