tirsdag 11. juli 2017

Mensen syklus kalkulator

Lær mer om de forskjellige fasene i herresyklusen og hvordan du kan bli påvirket av den. Les mer om hva som skjer i puberteten og hva det betyr på Libresse. Humørsvingninger og mensensmerter?


Lær om din første mensen her! Finn informasjon her!

Få oversikt over din menssyklus. Lær deg mer om mens og din syklus. Tips og advarsler På kalenderen, oppmerksom på eventuelle endringer i kroppen din i løpet av måneden, og i løpet av syklusen, blant annet økt kramper, kraftigere blødning, eller merkbart kortere eller lengre perioder. Prøver du å bli gravid? Da kan det være greit å vite når du har eggløsning.


Her kan du regne ut dato for din eggløsning og termin. Dato for eggløsning vil ikke alltid være helt korrekt.

Avhengig av lengden på menstruasjon og lengden av den månedlige syklus , kan du bli gravid på mensen. For eksempel, hvis du har en menstruasjon som varer dager eller mer, og du har også en tendens til å ha en kortere månedlig syklus , du kan teknisk erfaring dager av økt fruktbarhet under mensen. Dersom syklusene dine er uregelmessige, vil du ikke vite hvor lang hver syklus er før de slutter, og ny blødning finner sted. Myter og fakta om mensen , syklus og prevensjon For de fleste kvinner er mensen , eller menstruasjon, en fast følgesvenn gjennom til år av livet. Mange kvinner opplever endringer både fysisk og psykisk gjennom menstruasjonssyklusen sin.


Den søteste appen på Play kalkulerer menstruasjonene. Menstruasjonen er en naturlig kroppsfunksjoner som oppstår i en kvinnes kropp. Mensen syklus kalkulator - m Husk at enhver kvinnes kropp er annerledes og menstruasjon syklus er unik for. Hvis termindato er fastsltt ut i fra ultraly kan denne angis hvis du frst velger Beregn fra termindato.


Og mens vi venter finnes kalkulatoren ogs i egen mobilversjon. La oss bare innse det – alle jenter og kvinner får mensen , og det er frigjørende å kjenne fakta og ikke være redd for å snakke om dem. Det som er bra med å bruke en menskalender er at jeg kan vite hvor jeg er i syklusen, og ikke trenger å bekymre meg for at mensen skal komme overraskende på meg, sier Emily, 16. En graviditetsuke er dager. Dersom din første dag av siste mens var en onsdag, så er det på onsdager at du skifter uke.


Både mensterminen (termin Naegele) og ultralyd termin beregningen operer med en feilmargin på pluss minus to uker. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.

Ved hjelp av en menstruasjonssyklus kalkulator vil hjelpe deg å lære mer om kroppen. Gjør dette for hver dag som du har mensen i løpet av denne syklusen. Tast inn første dag i siste mens , og kalkulatoren når det er størst sannsynlighet for å bli gravid. Velg dagers syklus hvis du er usikker på din.


Har du en syklus på dager, vil eggløsningen inntreffe dager etter første dag mens. Har du lengre eller kortere sykluser, regner du halve tiden for hele syklusen. Jeg har ikke brukt en slik kalkulator , da jeg synes det var stressende og uoversiktlig. Jeg har brukt eggløsningstester, og det har fungert godt for meg. Jeg prøver å regne ut hvor mange uker jeg er på vei.


På terminkalkulatoren skal man plotte inn første dag i siste mens og syklus lengde. Men min syklus har vært veldig lang og varierende. Og man får jo ekstremt varierende svar på hvilken uke man er på vei om syk. For de fleste kvinner er dette omtrent dager totalt, forteller helsesøster på helsestasjon for ungdom i Bærum, Laila Huse Skoglund.


Det skjer på en regelmessig syklus som starter om to uker før mensen , da den. Hun forteller at noen kan ha kortere eller lengre opphold mellom hver mens. Når egget har løsnet, beveger det seg gjennom egglederen og mot livmoren. FØR neste mens , så da må du utifra lengden på din syklus finne ut omtrent hvor lenge ETTER din mens dette er.


Eggløsningen er ca. Hvis man får mensen hver dag, vil man altså kunne beregen at eggløsningen er dager etter første mensdag, men har man lengre eller kortere syklus , blir det altså litt annerledes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg