mandag 24. juli 2017

Penis størelse

Hva er normal størrelse på penis ? Spørsmål som hva er normal størrelse på penis ? Sex og Samfunn, Norges største senter for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter, får ofte spørsmål fra unge menn om penis. Sammenliknet med kroppens størrelse er mannens penis blant de største blant primatene. En voksen gorilla har ei kroppsvekt på rundt 2kilo, men penisen er på rundt 4-centimeter i erigert tilstand. Blant andre folkeslag kan størrelsen være litt annerledes.


Penis størelse

Verdens lengste penis er afrikansk. I det sentralafrikanske landet Den demokratiske republikken Kongo kan mennene slå seg på brystet over å ha verdens lengste penis , gjennomsnittlig sett. I undersøkelsen kom det ikke frem hva som er kvinners ideelle omkrets på en penis.


I del to av studien, ble kvinnene gitt hver sin penismodell og bedt om å undersøke den i sekunder. Læs også: Den store penis -guide Gennemsnitsstørrelsen på en penis. Der er mange bud på, hvad gennemsnitsstørrelsen er på et erigeret lem, og hvor man måler fra for at få den korrekte størrelse. Men hvor stor er altså egentlig en gjennomsnittlig penis ? En omfattende undersøkelse publisert i det britiske tidskriftet Journal of Urology fokuserer på nettopp dette.


Her skriver forskerne at gjennomsnittslengden på en erigert penis er 1centimeter, mens på en uerigert penis er gjennomsnittet centimeter. Best samsvar var det mellom lengden på en ustrukket, slapp penis og lengden på den erigerte penis. Med andre or skal man antyde noe om lengden på en erigert penis uten å måle den, er et mål av den utstrekte slappe penis , det beste alternative målet på hvor lang penis er ved ereksjon. Og er det sandt, at mænd med små fødder har en lille penis ? Hidtil har såvel venner som læger sikkert beroliget dig og givet deres bud på, hvad der kunne betragtes som en normal størrelse udstyr. SPØRSMÅL Hei jeg lurer på hva normal penis størrelse er?


Vet du om man kan få større penis av alle remediene som tilbys på nettet? Betyr størrelsen på testiklene noe for kvinnens sexopplevelse? Svar: Penisring vil gjøre penis større, kortvarig. Man bør være klar over at mennene i studiene selv har målt sine peniser og at overrapportering av størrelse er bevist.


Videre spekuleres det i om det først og fremst er menn med lengre penis enn gjennomsnittet som ønsker å delta i disse studiene. Ereksjon, penis - størrelse og kjønnssykdommer Alt om penis Ereksjon, størrelse , sykdommer. Her er alt du trenger å vite om det mannen har mellom beina.


For å unngå sike feilkilder, lot Mautz og co 1damer møte ei rekke nakne menn, gjengitt i naturlig størrelse med slapp penis. De datagenerte figurene dreide fra side til side så testpersonene fikk et godt overblikk over kroppene. Kvinnene har talt: Slik skal en penis se ut. En penis er ikke bare en penis. Ny forskning viser hva kvinner helst vil se når mannen trekker ned buksene.


Er ei jente på år,som er sammen med en gutt på 27. Kjæresten min sin er ca 8-10cm i slapp tilstand og stiv er den 16-1. Andre som har samme problem som meg?


Etter at det ble slutt med exen har jeg hatt så dårlig erfaring når det kommer til sex, da flesteparten jeg har ligget med har hatt veldig liten penis #128539; Exen min hadde den perfekte størrelsen for meg, men de jeg har møtt etter han har nesten ikke klart å tilfredsstille meg pga størrelsen. Penisen din er ikke for liten. Jo større, jo bedre tror de fleste.


Det jeg lurer på er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg