torsdag 27. juli 2017

Løse opp slim i halsen

Dé Arco webshop van Nederland. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Det kan komme fra nese, bihuler eller fra bronkien, sier Olav Kåre Refvem, spesialist i lungesykdommer og indremedisin ved LHL-sykehuset i Gardermoen. Når jeg rammes av dette er det lett å få panikk og bli stresset, men ofte finnes det en bra motgift om du bare leter rundt litt eller spør en lege. Vi skal normalt produsere noe sekret, eller slim som vi gjerne kaller det, i luftveiene våre.


Det er en viktig del av immunforsvaret vårt. Men når det blir økt mengde, som ofte er tilfellet hos de med kols, eller når sekretet blir seigt, er det viktig at vi får fjernet det. Sekret som blir liggende i luftveien vil gi god grobunn for infeksjoner. Noen opplever også å ha slim i halsen over lengre tid.


Ofte kommer det i forbindelse med allergi. Noen får også slim i halsen etter et måltid eller ved trening. Selv om man har det i luftveiene og prøver å hoste det opp er det ikke sikkert at man får opp noe.


Slim i halsen - kjerringråd. Sitronen virker slimløsende og man får dermed opp og bort det som irriterer. Jeg har bronkitt og mye slim i lungene. Drikker rikelig og tar slimløsende for å få opp slimet, men problemet er at jeg får det ikke ut!


Jeg får det opp baki svelget, står og hoster, harker og brekker meg, men det sitter dønn fast og jeg ender opp med å måtte svelge. Jeg vil så gjerne bare få alt. Mange opplever å få mye slim i halsen etter å ha spist eller drukket mat, men det er ikke nødvendigvis all mat og drikke man reagerer på.


En høy slimproduksjon fører ofte til sjenerende hosting og harking, noe som igjen vil slite på hals-og svelgsystemet. Udover de mange husråd findes der også enkelte produkter, der kan afhjælpe slim i halsen. I denne artikel får du effektive råd mod slim i halsen.


Som må harke opp hele tiden. Er helt tett i brystet og hals pga det. Jeg er veldig redd for jeg har cystisk fibrose. Har vært ofte syk, luftveisinfeksjoner osv. Tok ultralyd av lungene for år siden, som var helt fine.


Har i det siste vært plaget med en del slim i halsen. For å få vekk slim i halsen , kan du presse safta av en sitron ned i en kopp. Oppleves som verst på morgenen. Brekker meg hver gang i forsøk på å få opp slimet, og mange ganger ender det med at jeg kaster opp. Dette er veldig plagsomt da jeg gjerne blir veldig kvalm av det i tillegg.


Det skyldes gjerne en virusinfeksjon, allergi eller røyk og annen forurensing, opplyser overlege ved Statens legemiddelverk, Sigurd Hortemo om. Tørrhoste som varer noen dager er som oftest uskyldig. Flere studier har vist at det å gurgle varmt saltvann flere ganger om dagen kan redusere hevelse og slim i halsen , og på den måten blir du raskere kvitt bakterier. En generell anbefaling er å løse opp en halv teskje i en kopp med vann.


Hvis du syns saltsmaken blir for ubehagelig, kan du prøve å tilsette litt honning for å få en søtere. Hva er de vanligste årsakene til slim i halsen ? I noen tilfeller kan imidlertid slim bli for stor og føre til betydelig ubehag. Først og fremst: Drikk mye vann! Det vil bidra til å fukte (og dermed lindre) halsen. Ferskpresset sitronsaft skal bidra til å løse opp slim i halsen.


Selv om melk sies å gjøre slim i halsen mer tyktflytende, er det likevel mange som benytter seg av dette. Hoste er en naturlig metode for kroppen å forsøke å bli kvitt slim i halsen eller slim fra lungene. Forkjølelse og hoste kan være ufarlig, men det kan være irriterende å nyse og hoste hele tiden.


Hoste er irriterende selv for de menneskene som omgir oss, og det kan hindre oss fra å holde konsentrasjonen. Blodig opphostet slim vil si blod eller blodtilblandet slim som hostes eller harkes opp fra de nedre luftveiene. Mulige årsaker kan være mange, fra forkjølelse og neseblødnin, til blodpropp i lunge og lungekreft. Det stemmer at Cosylan er svært lite brukt, og det er det en god grunn til. Om du har slim i lungene som det er meningen du skal få opp kan du i verste fall dø av cosylan.


Du kan bli kvalt av ditt eget slim fordi du rett og slett ikke klarer å hoste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg