fredag 21. juli 2017

Lyse muffins med sjokoladebiter

Muffinsene kan gjerne glaseres med sjokolade- eller melisglasur og pyntes med hakket sjokolade, kakepynt, nøtter eller det du måtte ønske. Muffins med sjokoladebiter er enkle, saftige og supergode! En definitiv favoritt blant små kakemonser! Oppskriften gir ca stk. Alle liker muffins , særlig disse med sjokoladebiter.


Lyse muffins med sjokoladebiter

De passer til de fleste anledninger, til og med når du bare vil ha noe godt! Lyse muffins med sjokoladebiter faller i smak både hos små og store. Denne oppskriften kan du bruke som basisoppskrift ved å bytte ut sjokoladen med andre ingredienser, f. I dag skal jeg friste dere med saftige muffins med sjokoladebiter , toppet med deilig hvit sjokolade frosting. Disse muffinsene er laget med appelsinjuice isteden for melk og det gjør dem ekstra luftig og god.


Saftige og smakfulle muffins er perfekt til bursdager eller andre anledninger. Alt fra blåbær og revet sitronskall, til sjokoladebiter og peanøttsmør gjør seg godt i muffinsene. Det enkle er ofte det beste, som denne oppskriften på muffins med browniessmak. Den passer perfekt når det dukker opp uventet besøk, eller når du har det travelt før gjestene kommer.


Muffinsene kan spises som de er, eller serveres enkeltvis på en tallerken med et melisdryss, bringebær, valnøtter og litt pisket krem. Du kan tilsette røren smak som sjokoladebiter , friske bær eller andre spennende smaker hvis du ønsker det. Prøv saftige og gode hjemmelagde bananmuffins med biter av hakket sjokolade. Perfekt måte å få brukt opp bananer som er blitt overmodne! Muffinsene egner seg godt til å fryse ne så vurder å lage dobbel porsjon av denne røren som i utgangspunktet gir deg ca muffins.


Mos banan godt med en gaffel og grovhakk sjokoladen. Bland hvetemel med bakepulver og kanel. Rør mel og smeltet smør inn i eggedosisen, sammen med moste bananer og hakket sjokolade.


Lyse muffins med sjokoladebiter

Fordel deigen i muffinsformer og stek de midt i ovnen i minutter. Kokkens tips Godt modne, brune bananer er ypperlig til å bruke i kaker og bakst. Det er nå du skal planlegge hva du skal drikke til høydepunktet på julaften: desserten Om riskrem eller multekrem ikke er hellig på julaften, kan du kanskje prøve en dessert som hele familien vil sette pris på. Muffins Perfekt i bursdag og når du har lyst på noe godt.


Bananmuffins med sjokoladebiter. Gode og saftige muffins med søt banan og hakket sjokolade. Sikt sammen hvetemel og bakepulver og tilsett vekselvis med melk. Så enkelt at selv far, søster, bror og mor klarer det, alene eller sammen.


Lyse muffins med sjokoladebiter

Myke, saftige og med deilig smak av sjokolade. Disse glutenfrie sjokolademuffinsene er rågode. Det som er så herlig med muffins er at det er så raskt og enkelt. Muffins smaker godt i bursdag og fest og blir ekstra fine med bær, nonstop, kakestrøssel, hakket sjoklade eller nøtter på.


Sjokolademuffins med sjokoladebiter Sjokolademuffins er en sikker vinner i mange anledninger. Denne grunnoppskriften på lyse muffins er superenkel å følge. I denne oppskriften har vi brukt Freia Smelt kokesjokolade , som gir en kraftig og god sjokoladesmak. Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17. Disse store muffinsene er både saftige og gode.


Lyse muffins med sjokoladebiter

Pynt med melisglasur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg