onsdag 19. juli 2017

Lønnstrinn bergen kommune

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Kjapt og lekende lett å booke med. Bergen kommune ønsker å tilby konkurransedyktig lønn. I utlysningsteksten finner du som regel informasjon om lønnsnivå for den aktuelle stillingen.


Det er din tidligere arbeidserfaring som avgjør hvilket lønnstrinn du starter på. Summen av tidligere arbeidserfaring etter fylte år utgjør din lønnsansiennitet. Er du ikke fagorganisert, lønnes du etter hovedtariffavtalen for LO Stat, Unio og YS Stat. Kommunen er en viktig samfunnsaktør og våre ansatte yter tjenester som har stor betydning for bergenserne i hverdagen. Kompetent, åpen, pålitelig og samfunnsengasjert er verdiene vi jobber etter.


Mer om ansattes rett, offentlighet og innsyn finner du her. Velkommen til Itslearning i Bergen. Alle ansatte må benytte tofaktor for pålogging. Ta kontakt med administrasjonen på skolen, hvis dette ikke er satt opp. Tariffområdet Oslo kommune.


Ved tillegg gitt i lokale forhandlinger flyttes man ett eller flere lønnsrammealternativer opp og følger det nye alternativet etter ansiennitet. Det kan være gitt lokale tillegg til stillingen tidligere som du kan ha krav på. Reserver ditt Hotell i Bergen online. Bergen regnes ofte som Vestlandets landsdelshovedstad.


De største tjenesteområdene er innenfor oppvekst og helse og omsorg. Men også innenfor områder som byutvikling, kultur og næring er kommunen en sentral aktør med stor innvirkning på lokalsamfunnet. Dette følger av offentlighetsloven.


LO Stat, YS Stat og Unio forhandler årlig med Staten om lønnsoppgjøret i det statlige tariffområdet. Disse forhandlingene skjer vanligvis i løpet av april, slik at nye lønnstrinn trer i kraft fra 1. Her finner du en oppdatert oversikt over de statlige lønnstrinnene. Hold deg oppdatert på nyheter og aktuelle fagsaker. Postboks Bergen. Robert Rasta kontaktperson: Ragnar Bøe , nettkoord: Bjørn Vindenes.


Ingen støtte for Internet Explorer! Applikasjonen du forsøker å starte har avsluttet støtten for Internet Explorer. For å kunne benytte applikasjonen må du oppgradere til en annen nettleser, f. Lukk nettleseren din for å være helt sikker på at den har fått med seg utloggingen. Flere elektroniske tjenester er også tilgjengelig. Gå via menyen under hvis du ønsker å se alle kurs som en bestemt avdeling arrangerer.


Forbindelsen foreldet Forbindelsen er ikke lenger aktiv. Vennligst foreta en ny innlogging. Faktura og kreditnota til Nesodden kommune skal sendes elektronisk fra og med 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg