tirsdag 25. juli 2017

Servietter med trykk

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Alt til restauranten - webbshop! Skap en personlig følelse på bryllupet med servietter med eget trykk. Trykket folieres i valgfri farge og gir deres bryllup en ekstra touch av luksus. Vi trykker valgfri symbol, deres navn, og bryllupsdatoen.


Våre servietter med peronlig trykk til dåp og selskap er veldig populære og gir en skikkelig wow-følelse.

Velg mellom servietter i en mengde ulike farger og størrelser. Du velger senere om du vil ha et søtt symbol, barnets navn og dato eller en helt egen layout trykt på din serviett. Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er.


Servietter med trykk. Eksklusive personlige servietter med eget trykk , tekst og motiv. Eksempler på miljøvennlige servietter med trykk. Ta kontakt for mer informasjon.


Håndtrykte servietter vekker oppmerksomhet, og gir ditt selskapsbord en elegant og eksklusivt utseende.

Folien presses mot serviettene med en metallplate (en klisjè) og varme for at folien skal festes. Resultatet blir et skinnende og blankt trykk som ser eksklusivt ut. En vakkert brettet serviett legger et dryss av visuell stil til ethvert festbord. Se hvilken stil som passer deg.


Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet. Kaffeservietter: 25xcm. Lunsjservietter: 33xcm. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har.


De har en lav stykkpris og gir mye reklame for pengene. De passer perfekt for deg som ofte stiller ut på messer eller har kundebesøk der du byr på mat. Nydelig serviett med trykk. De kan fint pynte et flott middagsbord med servietter og runde klistermerker med trykk. Spill av DIY-videoen, og se hvordan Anna inspirerer til en enkel borddekking.


Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Gå til vår -kanal. Har lyst tilå ha servietter med trykk til bryllupet, men finner bare fra utlandet og det koster ganske mye i porto.


Er det noen som vet om man kan få tak i servietter med trykk i Norge eller Sverige?

I farger fra hvit til rød! Finn og kjøp de perfekte serviettene her. Klikk på en av serviettene eller lysene for å lese mer om dens mål, farge og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg