tirsdag 25. juli 2017

Tyske jentenavn

Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Tyske jentenavn skiller seg lite ut med tanke på vokalendinger sammenlignet med andre populære jentenavn. De fleste slutter på -a, og så og si resten på -e. Endinger i tyske navn som inneholder k betyr ofte liten, og er opprinnelig kjælenavn.


Tyske jentenavn

Eksempler på dette er Annika, Anniken, Vibeke og Dyveke, sier Utne. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Det vil si at rundt ti prosent av de mest brukte navnene var tyske. Mange har tyske navn i slekten,.


Trenger gode forslag på både jente og guttenavn. Del dette innlegget. Dette er en liste over populære navn. Populære tyske navne.


De navne som nutidens tyske forældre vælger til deres børn, er ikke så traditionelt tyske , når det kommer til stykket. Hvor man vil betegne navne som f. Helmut, Jürgen, Klaus, Heidi, Sabine og Edith som klassiske tyske fornavne, er det nemlig helt andre navne, der præger listerne over nutidens mest brugte tyske. Er ikke sterk i tysk , men tenker at en del norrøne navn eller navn som slutter på -a vil gå: Hedda.


Katja Det mest typiske tyske jentenavnet jeg ser for meg må være Ursula. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Barn blir oppkalt etter både blomster, dyr, trær, steiner og fugler.


Navn fra naturen er én av mange måter å finne mer spesielle navn på, sier navneforsker Ivar Utne ved Universitetet i Bergen til Babyverden. Ada er et nydelig navn og minner meg om navn på en engel. Mitt morsomst tyske ord er Haifischschwanzflossenfleischuppe, som betyr Haifinnesuppe. Synes det er så mange vakre jentenavn , er er mine favoritter, til inspirasjon : Ofelia Ane Ebba Olivia Andrine Anine Elvira Lilja Mia Fiona Viola Eirin Minda Kaja Sofie Petrine Tuva Sanna Luna Evelina Alana Maria Camilla Selma Alma Amalie Signe Serine Eriun Synne Rikke Inez Mali Clara Guri Gurine.


En tysk potetsalat er et forfriskende mellommålti en frittstående rett eller en ypperlig følgesvenn til grillmat og spekemat. I motsetning til majonesvariantene av potetsalat vi kjenner i Norge, er en skikkelig kartoffelsalat en fristelse også på middagsbordet. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.


Tyske jentenavn

Her finner du også topp ti lister av alt fra franske og tyske navn til bibelske og mytologiske navn. Alfabetisk liste over gutte- og jentenavn i Norge. Navnene er generert av et program som leser data om virkelige navn, oppretter en fler-dimensjonal bokstav-til-bokstav statistikk - f. Sophia er ett veldig inn navn nå, kjenner stk som har gitt barna sine det. Jeg slet veldig med jentenavn selv.


Carmen og Sophia er jo begge spanske:) Lykke til med navnvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg