mandag 3. juli 2017

Laks med tilbehør

Prøv en lakseburger med syrlig fenikkelsalat. Vi har oppskriften. Stort utvalg av Annet tilbehør. Alle varer på lager! Ha litt olje i stekepannen og surr grønnsakene et par minutter.

Legg dem deretter over i en smurt ildfast form. Vask appelsinen, riv skallet og press saften. Laks er en veldig anvendelig. Dersom du synes linseburgerne er vanskelige å lage kan du selvfølgelig bytte disse ut med kokte linser eller et annet tilbehør. Her finner du oppskrifter av SALMA laks til alle anledninger, og gode tips til tilberedningsmåter.


Ovnsbakt laks og grønnsaker er noken av dei bedre middagene eg får. Når alt berre kan settes i ovnen og middagen lager seg sjølv, så er det også midt i blinken i en hektisk kvardag. Kona hans hadde nemlig servert laks med sitronsaus fra bloggen noen dager tidligere, og det hadde smakt så fortreffelig.

Jeg smilte og sa spøkefullt velbekomme, det var da så lite. Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17.


Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør. Skal du have laks i aften og har du brug for idéer til tilbehør ? Både grøntsagstilbehør, dressinger og saucer – og med inspiration fra hele verden. Find det bedste tilbehør til din laks i opskriftsamlingen her. Den røde fisken er nydelig både rå, stekt, ovnsbakt, røkt og gravet.


Spis den som filet, i fiskesuppe, som burger, i wok, i wrap eller selvfølgelig som sushi. Garnityr: Kremet savoykål med skogens gull og parmesan. Her er et tips til hva du kan servere til SALMA på høsten - nemlig garnityr med fokus på skogens gull.


Begge variantene med sitronpepper, salt og dill. Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga. En sunn og smakfull familiemiddag med laks.


En oppskrift på ovnsbakt laksefilet med fløte, brokkoli, poteter og cherrytomater.

Salat, vårløk, agurk, avokado. Rømme, sitron eller bare en god olivenolje. Poteter, pasta, couscous eller ris. Slik gjer du: Sett ovnen på 1grader. Tilbehør : Kokt ris eller søtpotetmos anbefales.


Kutt grønnsakene i små biter og ha over i en ildfast form. Et herlig og friskt tilbehør som minner om tzatiki, og passer til all type grillmat. Dryss over litt salt og pepper og. Prøv den for eksempel til grillet laks.


En sommersalat med ørret er lett og godt, og ypperlig til dager hvor du vil gjøre alt annet enn å lage mat. Lettvint og sunnere festmiddag som passer hele uken. Sausen er basert på Lett Crème Fraîce og en blanding av friske urter.


Fisken blir fantastisk god etter å ha hvilt i en marinade av limesaft og hvitløk før den stekes i ovnen. Pasta med laks er kjempegod hverdagsmat. Også er det så enkelt og raskt å lage. Du kan smake sausen til med det du liker best om det er sitron eller tomat og basilikum.


Sitronsausen blir ekstra god med persille og vårløk. Det er også lett å variere laksepastaen. Potetsalat med bacon og pesto er Christoffer Sjuves tilbehør til stekt laks. Fennikelrøykt laks Glem ferdig røykt laks , det er så enkelt og morsomt å gjøre selv.


Du bestemmer selv om røyksmaken skal være mild og myk, eller om du skal trø til ordentlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg